• Home
  • Thema-avond over bidden met je hart

Thema-avond over bidden met je hart

intro Raad van Kerken OikomeneOp woensdag 14 november 2018 is er de 1e thema-avond van de Raad van Kerken in dit seizoen.  'Als ik bid dan trekt Gods liefde aan mijn hart', zei een grote gelovige eens. Misschien bid je gewoon en sta je er nooit zo bij stil, misschien is je gebedsleven erg belangrijk voor je, of misschien is bidden iets wat je vroeger deed. Hoe het ook zij, het is goed om over de mogelijkheden van gebed na te denken. We zijn erg blij dat bisschop mgr. Johannes (Hans) van den Hende naar Krimpen wil komen om er met ons van gedachten over te wisselen. Om 20.00uur bent u welkom in de  Immanuëlkerk, Estafette 1, Krimpen a/d IJssel

Bisschop mgr. Johannes van den Hende zal een lezing houden en daarna gaan we erover in gesprek. We zullen merken dat elke kerkelijke stroming zijn eigen accenten legt bij het bidden, wellicht opent het nieuwe perspectieven en gaatje hart die avond weer een stukje open naar God.

Datum: 14 november 2018
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Plaats: Immanuëlkerk, Estafette 1, Krimpen a/d IJssel
Inleider mgr. J.H.J. van der Hende
Graag opgeven bij: Rita Schoolenberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

poster   bidden met je hart resize

Disclaimer

Social Media