Oproep Crimpen-Inn

intro inloophuis Crimpen innDe voorzitter en (waarnemend) coördinator van het interkerkelijk Inloophuis Crimpen-Inn, Henk van der Sijden, heeft te kennen gegeven per 1 januari 2019 te willen stoppen met zijn functies. Het inloophuis Crimpen-Inn is een interkerkelijk initiatief in Krimpen aan den IJssel en wil vanuit een christelijke levensvisie een deel van de eenzaamheid opvullen die veel mensen ervaren. Dit doen ze door een luisterend oor te bieden, een kop koffie te schenken of een warme maaltijd aan te bieden. Ook worden gespreksgroepen gehouden voor bepaalde doelgroepen. De vrijwilligers creëren met elkaar een warme ontmoetingsplek zodat minder mensen in een isolement raken.
Het inloophuis is wekelijks op woensdag geopend van 15.00 tot 17.00 uur. Elke zondag lunchbijeenkomsten met een bijbelvertelling van 12.30 tot 14.00 uur. Locatie in gebouw ’t Onderdak, Groenendaal 5. Weet u iemand die zijn taak over zou kunnen nemen, of heeft u zelf interesse? Geef het door aan de scriba: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.