Jeugddienst - Wie was de Mol?

Zondagavond 24 februari 2019 was de Jeugddienst in de IJsseldijkkerk, met als thema 'Wie is de Mol'.
Een dienst waarin een speciale 'Wie is de Mol' aflevering te zien was tijdens de preek van onze wijkpredikant ds C. Baggerman.
15 Jongeren werkten mee aan de opnames.
Natuurlijk is deze dienst ook te beluisteren via Kerkomroep.nl , maar dan zijn de aflevering en de preek toch niet helemaal goed
te volgen.
Daarom is vanaf nu de video van de 'Wie is de Mol' -dienst met daarbij de uitleg in de preek volledig op onze website te bekijken.
Ook ons IJsseldijkkerkteam van de Lokale Omroep Krimpen heeft afgelopen zondag 3 maart aandacht besteed aan deze spannende jeugddienst met een interview van vier van de acteurs.
Door de LINK komt u op de website van de L.O.K. waar u dit interview kunt beluisteren.
Met dank aan de dominee, alle jongeren, ouders, Martijn Koorneef en Dick de Klerk.