• Steun Kerk-in-Actie bij hulp aan Afrika

Waarschuwing

You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

Steun Kerk-in-Actie bij hulp aan Afrika

Cycloon Idai, die het zuidoosten van Afrika trof, is mogelijk grootste natuurramp ooit. Help mee en steun de slachtoffers Kom ook in actie en help de slachtoffers in Mozambique, Zimbabwe en Malawi. Maak uw bijdrage over op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie, o.v.v. het projectnummer 'Noodhulp cycloon Idai' of doneer online.
steunoproep KerkinActie in Afrika

De cycloon Idai zorgt in grote delen van Mozambique, Malawi en Zimbabwe voor een enorme ravage. Volgens het Wereldvoedselprogramma van de VN zou de cycloon, die de afgelopen dagen het zuidoosten van Afrika trof, kunnen uitgroeien tot de grootste aan het weer gerelateerde natuurramp op het zuidelijk halfrond ooit. Zeker 3 miljoen mensen zijn getroffen, meer dan 500.000 mensen zijn dakloos geraakt. Kerk in Actie start hulpverlening.