25e Oranjeconcert IJsselzangers m.m.v. Petra Berger

poster oranje concert 2019

Het Christelijk Mannenkoor ‘De IJsselzangers’ geeft op vrijdag 26 april 2019, -de avond voor Koningsdag- , weer het traditionele Oranjeconcert in de IJsseldijkkerk in Krimpen aan den IJssel.
Het is dit jaar het vijfentwintigste Oranjeconcert van het mannenkoor, als start voor de Krimpense Koningsdag.
Het belooft een feestelijk jubileumconcert te worden met de bekende zangeres Petra Berger als soliste. Zij zal van haar nieuwe cd ‘Passione Italiana’, met prachtige Italiaanse muziekstukken, een aantal nummers zal zingen.
Daarnaast werken mee de organist Arie de Korte, Daniëlle van Laar dwarsfluit, de hoboïst Theo-Hans Kuijvenhoven en Boudewijn Zwart piano. Koor en solisten staan garant voor een gevarieerde muzikale avond.
De algehele leiding is in handen van de dirigent van het koor Everhard Zwart.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Hans van Nieuwkerk, tel. 0180-519574 en bij Han van der Burg tel. 0180-516848, alsmede vóór aanvang van het concert, mits nog beschikbaar, bij de ingang van de kerk.
Aanvang 20:00 uur, Kerk open: 19:30 uur.
De toegangsprijs bedraagt €10,- p.p.
Aan de kerk krijgt u het programma uitgereikt

Contact: Johan van der Niet
Tel.O6-42657996