• Home
  • Nacht van gebed

Nacht van gebed


intro nacht van gebed
Bid mee in de nacht van 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in de Rehobothkerk! 

Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je mee voor je broers en zusters zoals Hea-Woo uit Noord-Korea, Nadhir uit Noord-Afrika en Mojtaba uit Iran?
Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 21 op 22 juni in de Rehobothkerk, De Landerijen 1 te Krimpen aan den IJssel. De Nacht begint om 22.00 en duurt tot 06.00. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, de Filipijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we voor vervolgde christenen. we zoeken  nog mensen die tijdens de nacht een gebedsronde willen inleiden. Graag hoor ik dan van jullie. Het is handig als jullie dan ook willen aangeven in welke gedeelte van de nacht jullie aanwezig denken te zijn, want dan weet ik wanneer ik jullie in kan plannen. Er zijn 8 gebedsrondes. 
Neem voor vragen contact op met: Xander van Rijs ()
Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht