Wandeling voor de schepping op 31 augustus 2019

intro dauwtrappen……………….in gebed stilstaan bij de schepping.
Een wandeling op een zaterdag met de hele familie! Iedereen (groot en klein) is van harte welkom!.
Paus Franciscus heeft 1 september bestemd tot speciale gebedsdag voor het milieu. De Wereldgebedsdag voor de Schepping is een moment waarop de kerk ons vraagt het wonder van de schepping te overwegen en na te denken hoe wij de schepping zo goed mogelijk kunnen beheren en bewaren (vgl. Genesis 2:15).
Zaterdag 31 augustus is er een meditatieve wandeling in het Kralingse bos. We beginnen om 11.00 uur met een inleiding en gebed in de Caeciliakerk Zocherstraat 90 Rotterdam.
Daarna wandelen we naar het bos en zullen op verschillende plekken stilstaan om te luisteren naar verhalen over zorg voor de schepping om te bidden en te reflecteren op dit onderwerp.
Op een mooie plek in het bos zullen we picknicken. Voor de kinderen is er een speciale speurtocht De wandeling duurt ongeveer 7 km. en om 14.30 uur zijn we weer terug.
Ook u en jij bent van harte uitgenodigd!
Informatie en opgeven per mail: