De Kerken Spreken op zondag 28-07-19

intro LOKZondag 28 juli wordt de radio-uitzending van 'De Kerken Spreken' weer verzorgd door het team van de IJsseldijkkerk. Vanwege vakantie is het niet mogelijk om kerkdienst van aanstaande zondag op de radio te laten horen. U hoort zondagochtend in de uitzending de kerkdienst van zondag 14 juli over de Barmhartige Samaritaan, in deze dienst ging voor onze wijkpredikant dominee C. Baggerman.
Na de kerkdienst volgt er een programma met muziek en gesproken woord, waarbij we vier interviews laten horen die zijn opgenomen tijdens de seizoensafsluiting van de kerkenraad. Het seizoen werd dit jaar afgesloten met een gezellige barbecue. De volgende onderwerpen komen in de interviews aan de orde: Hoe beleven de kerkenraadsleden hun vakantie? Wat zijn de favoriete vakantielanden? En welke plaats heeft het geloof tijdens de vakantie?

De volgende 4 kerkenraadsleden zullen aan het woord komen: Edith van der Ham, Leo van der Schelling, Cindy Slappendel en Lenny Spek.
Om half 10 start de uitzending natuurlijk met het kinderhalfuurtje, waarbij het gaat over bidden en dat Jezus zijn leerlingen het Onze Vader leerde.
Presentatie: Dick de Klerk
U kunt deze uitzending beluisteren via:
106.0 FM, 93.1, analoge kabel, kanaal 875 via Caiway glasvezel;
KPN, XS4ALL, Telfort met de witte afstandsbediening: Radio kanaal 1133
Telfort met de zwarte afstandsbediening en Edutel, Fiber.nl, Stipte: Radio kanaal 3017
Of via: www.lokaleomroepkrimpen.nl  ( via de Lokale Omroep Krimpen-website kunt u ook op een ander moment luiteren bij: Uitzending Gemist)