Wij gedenken

Op 26 juli 2019 is overleden Wilhelmus Johanna Jozef (Willem) van den Berg in de leeftijd van 81 jaar. We hebben afscheid van hem genomen in rouwcentrum Schollevaar, waar kerkelijke werkster Willemieke Schippers de afscheidsdienst leidde. Zij sprak daar naar aanleiding van de prachtige en bemoedigende tekst uit Openbaringen 21: 1 t/m 5, waar Johannes ons een doorkijkje geeft naar wat er nog komen gaat en waar ook staat:”Zie Ik maak alles nieuw”.
Wij wensen de familie van den Berg heel veel sterkte en Gods onmisbare zegen toe, met de woorden die ook in het gelezen Bijbelgedeelte staan, namelijk:”Ik zal alle tranen uit hun ogen wissen". Wat een troost is dat!
Een uitgebreider Wij gedenken vindt u op de IJsseldijkkerk-pagina van het Krimpens Kerkblad nr. 10.