• Foto's Startzondag 2019-2020

Waarschuwing

You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

Foto's Startzondag 2019-2020

intro startzondag 2019Of u er nu wel of niet bij was zondag 8 september, iedereen is vast wel benieuwd naar de prachtige foto's die zijn gemaakt om u een indruk te geven van de Startzondag 2019-2020 met als jaarthema: "Een goed verhaal"  We zijn benieuwd wat u er van vond. Daarom nodigt de redactie u uit om uw reactie (een opmerking, een goed verhaal of andere uiting) te sturen naar  of per post naar Morgental 67, 2922 CP Krimpen aan den IJssel. We kijken dan of we uw reacties kunnen bundelen en plaatsen op onze website. Hier en daar heeft u al tijdens de startzondag gereageerd als het team IJsseldijkkerk van de Lokale Omroep Krimpen een microfoon op u richtte. Het resultaat van deze geluidsimpressies is te beluisteren in de uitzending die LOK (106.0 FMof 93.1 op de kabel) op zondag 15 september uitzendt in het programma "de Kerken Spreken" van 9.30-12.00uur. Hierna volgen alle foto's.

In grote trekken ging het zo:
Met een ongewoon lage temperatuur, maar met een warm enthousiastme begon de onze wijkgemeente aan een nieuw seizoen waarin we samen hopen te groeien in geloof en omzien naar elkaar. Daar begonnen we dan ook meteen mee: een fijne gezinsdienst met een volle kerk; een kopje koffie (welliswaar met de jassen aan, maar wél met iets héél lekkers erbij); keus te over om samen met anderen iets leuks te gaan doen (binnen of juist buiten je eigen talenten) en een maaltijd die je kennis liet maken met gerechten en ingredienten uit de bijbel. Na het bekijken van de zichtbare resultaten van de workshops en het overheerlijke toetje met dadels en/of granaatappelen gingen we vrolijk naar huis: een goede start!

Klik op DEZE LINK voor de foto's.
Door op een foto te klikken kunt hem in groter formaat bekijken.