ZENDINGSERFGOED KALENDER 2020

zendingskalender 2020De bekende kalender is er weer, dit jaar gemaakt door een kunstenares uit India, Jayashree Jayapaul. Het thema is dit jaar “Thomas kan het niet geloven” . De eerste christenen in Zuid-India zijn door apostel Thomas tot geloof gekomen.
U kunt in de kalender schilderijen zien van bijbelverhalen , maar ook informatie over de geschiedenis van de zending, kerk en christenen in India. Bij de kalender is dit jaar ook een boekje met afbeeldingen en korte meditatie te verkrijgen ( voor elke week één ) .
De kalender kost € 9,00 en het boekje kost eveneens € 9,00. Er hangt een bestellijst in de hal van de kerk waarop u uw naam in kunt vullen en wat u wilt hebben . Via de ZWO commissie wordt deze kalender dan besteld en bij u bezorgd . Ook kunt u via bestellen bij Pieta Vonk Noordegraaf( tel. 0180-682558 of @ mail: ) Meer info www.zendingserfgoedkalender.nl/zendingserfgoedkalender 2020