Kerstpostactie 2019

intro kerstpostOok dit jaar organiseert de ZWO- werkgroep van de vier wijkkerken de Kerstpost actie voor de Kerstcampagne “GEEF LICHT”.
Voor € 0.55 per kerstkaart bezorgen vrijwilligers uw kerstpost in Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en NIET in Lekkerkerk (zoals eerder vermeld stond). De opbrengst van de Kerstpost actie wordt dit jaar bestemd voor de Kerstcampagne “GEEF LICHT” van Kerkinactie . Om alle kerstpost op tijd bij alle geadresseerden af te leveren hebben we vrijwilligers nodig die deze kaarten willen sorteren en / of bezorgen. Heeft u hiervoor interesse, informeer bij één van de ZWO-leden in uw eigen kerk of er nog vrijwilligers nodig zijn. “Vele handen maken licht werk.”

Ook dit jaar komen we wereldwijd voor kinderen in actie.
Iedere adventszondag en met Kerst staan kinderen uit een ander land centraal.
Met Kerst gedenken we de geboorte van Jezus, het Licht der wereld.
En wij mogen dit Licht met elkaar delen, juist voor mensen en kinderen voor wie het leven vaak donker is.
De opbrengst wordt verdeeld over de verschillende projecten van Kinderen in de knel.
Voor 0,55 per kerstkaart bezorgen vrijwilligers uw kerstpost in Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk en Krimpen a/d lek.
U kunt uw kerstkaarten op zondag 8 december en op zondag 15 december in uw eigen kerk inleveren. Graag een enveloppe met gepast geld erbij inleveren.
van harte aanbevolen door de ZWO-werkgroep van Ark, Rank, IJsseldijkkerk en Wingerd.

kinderen in de knel 2