• Concert Gospelkoor Together: WE BELIEVE!

Waarschuwing

You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

Concert Gospelkoor Together: WE BELIEVE!

poster concert projectkoor 16 en 24 11 19
Op zaterdag 16 én zondag 24 november a.s. geeft Gospelkoor Together een concert in respectievelijk Lekkerkerk en Capelle aan den IJssel.

Voor de derde keer organiseert gospelkoor Together een concertreeks; dit keer met als thema ‘WE BELIEVE!’.  Wij hebben een heel gevarieerd programma van muziek aangevuld met mooie beelden en pakkende teksten.
Daarbij kun je diverse ballads en uptempo nummers verwachten uit zowel de Amerikaanse gospelscene als ook nieuw repertoire van Nederlandse bodem van Tim Hermsen (tevens drummer bij Together).
Het combo en blazersensemble begeleidt het koor bij alle liederen, maar brengt ook een aantal instrumentale nummers ten gehore.
Met het thema WE BELIEVE! willen wij ons geloof uiten in alle breedte waarin geloof tot uiting kan komen. Maar steeds is er een gemeenschappelijke deler; wij geloven dat we bij God mogen horen en dat hij ons liefde en bescherming geeft!
We nodigen je van harte uit om bij dit concert aanwezig te zijn. In de hiernaast staande flyer vind je de exacte tijden en locaties waar dat mogelijk is.
We hopen dat je bij ons concert bent .

Za 16 november: 19.30u, Grote of Johanneskerk, Kerkplein 4, Lekkerkerk
Zo 24 november: 19.00u, Schenkelkerk, Bermweg 29b, Capelle a/d IJssel