Een nieuw jaar, een nieuwe website?

intro nieuwe websiteMisschien bent u dik tevreden over de website van de IJsseldijkkerk. Misschien mist u dingen zoals fotoalbums, een gedeelte waar u als gemeentelid kunt meeleven en misschien heeft u wel eens geen nieuwsbrief ontvangen.
De mensen die alles technisch op orde houden én de mensen die de website actueel houden zouden het fijn vinden als er o.a. een inlog voor gemeenteleden en  een fotoalbum zou komen en als de website volledig professioneel zou worden onderhouden, zodat er veilig en zonder storing gebruik van kan worden gemaakt.
De kerkenraad heeft zich over deze vraag gebogen en is met een oplossing gekomen. Iets laten onderhouden kost geld en we willen natuurlijk graag dat onze website net zo mooi zal blijven als deze nu is.
Sinds een half jaartje is er verkend, vergaderd, allerlei mogelijkheden zijn bekeken en nu zijn we druk bezig om samen een nieuwe website op te bouwen waarin alle wensen samenkomen.
Vanaf nu zullen we u op de hoogte houden van onze vorderingen.
Alle medewerkers van www.ijsseldijkkerk.nl