• Resultaten Advent/Kerstcampagnes ZWO

Waarschuwing

You must use an API key to authenticate each request to Google Maps Platform APIs. For additional information, please refer to http://g.co/dev/maps-no-account

Resultaten Advent/Kerstcampagnes ZWO

intro kinderen in de knelIn de maand november en december zijn er kaaarsen verkocht door de ZWO-commissie van Ark, Rank Wingerd en IJsseldijkkerk. Dit heeft een opbrengst opgeleverd van € 235,00. Het geld is besteed aan kinderen uit gezinnen waar ze het niet zo breed hebben; er is een feest voor de kinderen georganiseerd en ook zijn desbetreffende families verrast met een kerstpakket. Dank u voor uw bijdrage hiervoor.
Ook zijn er in december 19 Zendingskalenders verkocht, waarvan de meeropbrengst € 68,00 bestemd is voor deAdvent/Kerstcampagne van Kinderen in de Knel.
Als laatste willen we u bedanken voor het meedoen aan de jaarlijkse Kerstpostactie. Verschillende gemeenteleden uit alle wijken hebben post, tegen een prijs van 55 cent per kaart, rondgebracht; dit heeft een prachtig bedrag opgeleverd van € 692,60 Lees verder voor de totale opbrengst!
Maar daarbij is er ook een bedrag van €300,00 door de diaconie van de IJsseldijkerk bijgedragen voor de kerstkaarten die zij aan de gemeenteleden van de IJsseldijkkerk hebben gestuurd. Gelukkig waren er gemeenteleden zo welwillend om ook deze kaarten rond te brengen.
intro ZWODe totale opbrengst van de kalenderverkoop en Kerstpostactie is hiermee gekomen op een bedrag van € 1072,60 bestemd voor de Advent/Kerstcampagne van Kinderen in de Knel “Geeft Licht”
Iedereen bedankt voor het meehelpen en het doen slagen van bovenstaande acties.
ZWO commissie Ark, Rank, Wingerd en IJsseldijkkerk