Vanuit de kerkenraad

intro kerkenraad kleurDe kerkenraad deelt met u een aantal punten waarover is gesproken  tijdens de vergadering van de kerkenraad op woensdag 29 januari:
· Er is afscheid genomen van de ambtsdragers die hun taak hebben neergelegd. Zij kregen een mooi boeket en een cadeaubon. Uiteraard was er een warm welkom voor de nieuwe ambtsdragers.
· De nieuwe sectie-indeling is bekend. Deze staat al in het kerkblad vermeld.
· De vloer van de kerk is erg slecht en de kerkrentmeesters zijn bezig een renovatieplan op te stellen hiervoor. Ook zal dan de cv-installatie aangepast worden en zullen er energiebesparende maatregelen genomen worden. Een en ander zal waarschijnlijk gaan plaats vinden in de tweede helft van 2021. Afhankelijk van de kosten zullen er nog wat zaken aangepakt worden. U wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in dit proces.