Jaaroverzicht W.M.IJ. 2019

intro koffieDe Wijkmedewerkers van de IJsseldijkkerk hebben ook het afgelopen jaar niet stilgezeten!
In dit verslag leest u wat zij in 2019 allemaal weer tot stand hebben gebracht:
Op de eerste plaats de vele bezoekjes die zijn gebracht bij onze senioren. In principe doen ze deze bezoeken voor senioren vanaf 75 jaar.
Mensen vanaf 71 jaar krijgen een uitnodiging voor de contactmiddagen.
Er zijn weer heleboel kopjes koffie/thee/limonade gezet en geschonken na de zondagse eredienst.
Fijn dat ook enkele heren hieraan mee willen helpen.

In samenwerking met de wijkmedewerkers van De Rank zijn er contactmiddagen georganiseerd. Onderwerpen als Prinsjesdag en het leven van Vincent van Gogh kwamen voor het voetlicht.
intro ouderenmiddag
In april hebben we voor de senioren van De Rank, Ark, Wingerd en IJsseldijkkerk een Passie/Paaszangmiddag georganiseerd m.m.v. Kerkkoor Krimpen én met medewerking van de predikanten van de 4 wijkgemeenten.
Op 20 december hadden we met de senioren  een mooie kerstviering met een meditatie van Ds. Baggerman, veel zang en verhalenvertelster Stella Speksnijder.
Na afloop was er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.
Verder helpen enkele wijkmedewerkers, maar ook enkele gemeenteleden bij de weeksluiting in Crimpenersteyn.
We hebben afscheid genomen van een trouw lid van de WMIJ en we mochten ook nieuwe wijkmedewerkers verwelkomen.
Namens de W.M.IJ.,Elly Snel en Lia van der Lee