ZWO 40-dagentijd campagne 2020

intro ZWOIn de 40-dagentijd, die dit jaar valt van 26 februari tot 11 april 2020, voert het ZWO elk jaar campagne om uw steun bij haar streven. Dit jaar met het thema:“STA OP!”
In de 40-dagentijd voorafgaand aan Pasen staan we stil bij het leven van Jezus en leven we naar Pasen toe, het feest van Zijn opstanding uit de dood.
Jezus riep “STA OP!” tegen zieken en mensen die lijden onder onrecht. Hij gaf Zijn leven voor ons als ultieme daad van liefde.
Als  kerk zijn we een wereldwijde gemeenschap, die nieuws van Zijn dood en opstanding horen en doorvertellen.
Daarom vragen wij u op om als gemeente in beweging te komen en mee te doen met de 40dagentijdcampagne.“STA OP!” Laten we met elkaar opstaan, om anderen hoop te bieden en recht te doen aan vluchtelingen , aan kinderen in de knel en aan iedereen die vast zit in armoede of moeilijke omstandigheden.
Gedurende de 6 weken naar Pasen toe wordt er steeds een project van Kerkinactie uitgelicht, waarvoor uw aandacht, gebed en bijdrage wordt gevraagd.
In Ark, Rank Wingerd en IJsseldijkkerk staat een collectebus voor dit doel gereed, waarin u uw bijdrage kunt doen.
Doet u ook mee, kom dan in beweging, leef uit geloof, hoop en liefde en “STA OP!” Meer infomatie over de 40dagentijd en de projecten kunt u vinden op www.kerkinactie.nl/40dagentijd