Nieuwe gezichten in uw wijk: een aanvulling

intro kerkenraad kleurWijkindeling
Er is een aanvulling over de nieuwe wijkindeling.
Ouderling Joop de Heer is voortaan wijkouderling voor alle leden in Ouderkerk aan den IJssel.
Leden in andere plaatsen buiten Krimpen, als Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Capelle aan den IJssel etc. vallen nu onder wijkouderling Arjen de Bruin.
Als u vragen hebt of graag bezoek wilt hebben, neemt u dan contact op met uw wijkouderling of de scriba!
U vindt  het uitgebreid overzicht van wijkindeling en wijkomschrijving samen met een kaart met de wijken als u in de bovenbalk bovenaan deze pagina over het woord  GEMEENTE gaat en daaronder op de woorden WIJKINDELING OUDERLINGEN klikt.
Het kan zijn dat er nog iets wijzigt in de wijkindeling, maar voorlopig is dit de afspraak. De bedoeling is dat in een nieuwe gemeentegids de indeling compleet wordt weergegeven. Hebt u vragen, richt u zich dan tot de scriba: