Coronavirus

intro kerkNa beraad in het moderamen van de kerkenraad is het volgende besluit genomen voor aanstaande zondag, 15 maart 2020:
We willen de dienst in de IJsseldijkkerk door laten gaan. Wel adviseren we ouderen en kwetsbare gemeenteleden thuis te blijven.
Er zal geen kindernevendienst en geen oppas zijn.
Er zal in deze dienst alleen bij de uitgang worden gecollecteerd.
Gezien het landelijk advies kunnen we niet meer dan 100 personen toe laten.
Voor wie de dienst thuis wil mee beleven: u kunt de dienst in de IJsseldijk live volgen via de website van de Kerkomroep:  www.kerkomroep.nl of op een later tijdstip beluisteren.
De landelijke PKN zal op zondag 15 maart 2020 op televisiezender nederland 2 om 9.20uur een korte meditatie door ds. RenĂ© de Reuver laten uitzenden vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Dit ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO
De avonddienst in de Rank gaat ook door. De mensen die gewend zijn naar de avonddienst te gaan zijn van harte welkom.
Wij hopen op uw begrip. Mochten de regels landelijk wijzigen, dan houden wij u op de hoogte.
Wilt u dit bericht zoveel mogelijk delen.