Zondag 29 maart vanuit de IJsseldijkkerk

kerkdienst 29 maart MobileZaterdag voorafgaand aan zondag 29 maart is er een dienst opgenomen die u kunt beluisteren via de onderstaande linken:
Met dank aan Dick de Klerk en Rob Ringoir voor de techniek.

Audio:                Beluister hier de kerkdienst in hoge kwaliteit

Zondagochtend om 10:00 uur kan het zijn dat u geen verbinding krijgt via de kerkomroep door overbelasting van het netwerk.

LOK:    Op zondgzondagochtend om 10:00 uur  wordt deze dienst uitgezonden via de Lokale Omroep Krimpen.
 Voor kijkers met Caiway als provider is er een direct LOK kanaal (kanaal 12)Voor kijkers met Caiway als provider is er een direct LOK kanaal (kanaal 12)
- radiofrequenties van de LOK: 106.0 FM / 93.1 op- het anologe kabelnet en via Caiway glasvezel op kanaal 875
Abonnees van KPN, XS4ALL en Telfort (met de witte afstandsbediening) kiezen kanaal 1133
Abonnees van Telfort met de zwarte afstandsbediening en van Edutel, Fiber.nl en Stipte.nl kiezen kanaal 3017