10 jaar kinderkoor De Regenboog

intro IKK de regenboogIn september 2007 werd er door dirigent Hidde Zwart gestart met de oprichting van een kinderkoor. Inmiddels zijn wij 10 jaar verder en kan worden teruggekeken op hele leuke en muzikale jaren, prachtige concerten, een Cd opname, iedere week gezellige repetities, en mogen wij trots zijn dat er binnen de Christelijke kerken van Krimpen aan den IJssel een dergelijk kinderkoor actief is. Daarom worden alle jongens en meisjes vanaf (bijna) 6 jaar opgeroepen om mee te komen zingen met ons Interkerkelijk Kinderkoor.

Terugblik KND op Startzondag 2017

startzondag 2017 KNDDe Startdag lijkt alweer ver achter ons te liggen, maar wij genieten als kinderen en leiding van de KinderNevenDienst nog steeds na! Het viel niet mee om alle vossen te vinden en te ontdekken welk persoon uit de Bijbel ze waren. Gelukkig hebben alle groepen (met een beetje hulp van de vossen) de opdrachten gehaald, puzzelstukken verdiend en de oplossing gevonden. Hieronder ook foto's.