Kindermiddag Dankdag

Woensdag 1 november a.s. vieren we met elkaar dankdag. Voor de kinderen van de basisschoolgroepen 1 t/m 8 hebben we een lunch en een leuk programma gemaakt met als afsluiting de kinderdienst samen met u als ouder. Dit is het programma:
12:30 uur inloop
12:45 – 14:15 uur lunch en activiteit
14:30 uur de kinderdienst met ouders en kinderen.

De voorgangers zijn Machiel vd Giessen en Willemieke Schippers. Iedereen is van harte welkom in de Rank!
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar enthousiaste volwassenen die het leuk vinden om de kinderen te begeleiden bij een activiteit of willen helpen in de keuken. Aanmelden kan bij Sija Groeneveld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-39774173 of via de jeugdouderling uit eigen wijk.
Komt u ons helpen? Beleef samen met uw (klein)kind een mooie middag!

Dankdag 2017 klein

Terugblik KND op Startzondag 2017

startzondag 2017 KNDDe Startdag lijkt alweer ver achter ons te liggen, maar wij genieten als kinderen en leiding van de KinderNevenDienst nog steeds na! Het viel niet mee om alle vossen te vinden en te ontdekken welk persoon uit de Bijbel ze waren. Gelukkig hebben alle groepen (met een beetje hulp van de vossen) de opdrachten gehaald, puzzelstukken verdiend en de oplossing gevonden. Hieronder ook foto's.

KND en Mercyships

De kinderen van de KND hebben de afgelopen maanden gespaard voor Mercy Ships.
Wij hebben in tot nu toe €291,95 opgehaald. Een prachtig bedrag!
geld 1

Kerstspel KinderNevenDienst

Ook dit jaar hebben de kinderen en leiding van de KinderNevenDienst een prachtig Kerstspel laten zien in de gezinsdienst op de eerste Kerstdag. Aan de foto's, HIER te zien hebben zij er deze keer veel werk van gemaakt! Door op een foto te klikken kunt u deze vergroot bekijken.

10 jaar kinderkoor De Regenboog

intro IKK de regenboogIn september 2007 werd er door dirigent Hidde Zwart gestart met de oprichting van een kinderkoor. Inmiddels zijn wij 10 jaar verder en kan worden teruggekeken op hele leuke en muzikale jaren, prachtige concerten, een Cd opname, iedere week gezellige repetities, en mogen wij trots zijn dat er binnen de Christelijke kerken van Krimpen aan den IJssel een dergelijk kinderkoor actief is. Daarom worden alle jongens en meisjes vanaf (bijna) 6 jaar opgeroepen om mee te komen zingen met ons Interkerkelijk Kinderkoor.

Filmochtend en koffiedrinken....

Het was weer een geslaagde filmochtend! Met bijna 50 kinderen en assistenten hebben wij naar de avonturen van Chi Rho gekeken. We hebben naar het verhaal van de Barmhartige Samaritaan gekeken en het spannende verhaal over Daniel in de Leeuwenkuil. We hebben een hele gezellige tijd met elkaar gehad en twee bijzondere verhalen uit de Bijbel gehoord. Lucas 10:37 Toen zei Jezus: ‘Doe dan voortaan net zoals de Samaritaan’. (Bijbel in de gewone taal) Na de film hebben we onder het genot van koffie/thee en frisdrank de ouders kunnen laten zien wat wij allemaal doen bij de Kindernevendienst. We hebben een goede en gezellig tijd met elkaar gehad! Tot de volgende keer en bekijk de foto's hieronder!

De KND spaart voor Mercy Ships

Jasper en Danielle Ringoir werken sinds kort voor Mercy Ships. Jasper zal vooral gaan werken met computers en helpen met computerproblemen en Daniëlle gaat als verpleegkundige aan het werk voor kinderen en volwassenen die aan boord komen. Wij willen als KinderNevenDienst geld inzamelen zodat Jasper en Danielle hun werk bij Mercy Ships goed kunnen uitvoeren. Elke zondag zal de Mercy Ships spaarboot in de hal staan waar wij het geld in gaan zamelen. U mag als volwassenen natuurlijk ook meehelpen!