Een week er tussen uit

Momenteel is een groep jongeren uit Krimpen aan den IJssel en uit Rotterdam-Hillegersberg aan het kamperen in het Luxemburgse Lieler. Het zijn deelnemers aan een zomerkamp, georganiseerd door Stichting Kampwerk Krimpen en haar Rotterdamse partner. Zij vermaken zich met allerlei activiteiten waarvan een tweedaagse hike wellicht het meest in het oog springend is: een actieve tocht, lopend , klimmend, zwemmend, varend op zelf gemaakte vlotten e.d. Maar ook een dag met het openbaar vervoer door Luxemburg wordt door de deelnemers erg op prijs gesteld. Zaterdag 15 juli komen de deelnemers al weer thuis. Ze hebben er dan in ieder geval een fantastische vakantie ervaring opzitten. 

In augustus worden er nog twee kampen georganiseerd: een kinderkamp voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar en een tienerkamp van 12 tot en met 14 jaar. Beide kampen van 12 tot 19 augustus. Ook tijdens deze kampen kunnen de deelnemers weer een uitgebreid aanbod aan activiteiten verwachten, volledig aangepast aan de leeftijdsgroep. Er is veel aandacht voor de nieuwkomers op kamp en extra zorg voor de allerjongsten. De kampstaf maakt graag kennis met ouders en kinderen om alles te vertellen over kamp, vragen te beantwoorden en onzekerheden uit de weg te helpen.
Op beide kampen is nog plaats. Informatie en aanmelden via de website van Stichting Kampwerk Krimpen of telefonisch bij Tom Janse, 06-13716547.

Social Media