10 jaar kinderkoor De Regenboog

intro IKK de regenboogIn september 2007 werd er door dirigent Hidde Zwart gestart met de oprichting van een kinderkoor. Inmiddels zijn wij 10 jaar verder en kan worden teruggekeken op hele leuke en muzikale jaren, prachtige concerten, een Cd opname, iedere week gezellige repetities, en mogen wij trots zijn dat er binnen de Christelijke kerken van Krimpen aan den IJssel een dergelijk kinderkoor actief is. Daarom worden alle jongens en meisjes vanaf (bijna) 6 jaar opgeroepen om mee te komen zingen met ons Interkerkelijk Kinderkoor.
Vrijdag 1 september om 18.45 uur starten wij met onze repetities in De Ark aan de Burg. Aalberslaan 41 te Krimpen aan den IJssel.  Gelukkig is Hidde Zwart nog altijd de enthousiaste en inspirerende dirigent van De Regenboog. Onder zijn leiding heeft het kinderkoor een mooi en gevarieerd repertoire van vlotte en eigentijdse Christelijke liedjes ingestudeerd. Wij hopen dat heel veel kinderen ons willen komen versterken.

In het voorjaar van 2018 willen wij met een bijzonder concert ons 10-jarig bestaan te vieren.

Maar ook in het najaar staan er al een aantal leuke uitvoeringen op onze kooragenda. Dus kom gelijk in september meedoen, dan mis je niets.

Wil je meer weten over ons kinderkoor kijk dan op de website van Interkerkelijk Kinderkoor de Regenboog.

Ikk De Regenboog reptitie