Jeugddienst

jeugddienst 01 10 17Welkom in de Jeugddienst van 1 oktober om 18.30 uur in De Ark. Ds. Den Hartog gaat voor met het thema "Eerst zien, dan geloven". De band Unify verzorgt de muzikale begeleiding.

Start Eethuiscatechese

Geloven gaat niet vanzelf. Om je erbij te helpen zelfstandig te geloven, is er in de kerk de catechese. (ook wel catechisatie genoemd) In het winterseizoen 2017– 2018 doen we dat opnieuw in de vorm van de Eethuiscatechese. Jongeren van IJsseldijkkerk en Ark eten vooraf met elkaar in de IJsseldijkkerk. (Eethuiscatechese) en gaan na de pauze in groepjes aan het werk. We gebruiken de inmiddels bekende methode “Follow Me” van de HGJB. Ben je Follow Me ontgroeid, dan kun je je aansluiten bij de Follow Me Next groep. We starten op maandag 11 september 2017 . Follow Me van 18.00uur tot 20.00uur; Follow Me Next van 19.00-19.45uur. Mocht je geen folder hebben ontvangen over de catechese en wil je toch meedoen? Welkom!

Voetbaltoernooi 2017

Het was weer een geslaagd voetbaltoernooi bij VV Spirit. Ondanks de aanhoudende miezer / regen was de sfeer ontspannen en sportief. Er werd stevig gevoetbald en uiteraard gewonnen en verloren. De winnaars van de 16+ categorie zijn de mannen van het team Bertus van de Gompol en de winnaars van de categorie onder de 16 jaar waren de jongens van het team Odion. Na de wedstrijden was er een heerlijke bbq. Kortom een geslaagde middag! VV Spirit, alle hulp op en rond het veld en in de bar en alle deelnemers: heel veel dank!! Klik hieronder voor een paar foto's:

Startweekend 2017: Uitgesprongen?

Onze tieners zijn op zaterdag 9 september 2017 uitgenodigd om mee te gaan trampolinespringen bij FreeStyle Motion in Rotterdam. En hoe zij het vonden:trampolinespringen 9 9 17

PKN jongerenkamp

pknkamp2017Binnenkort is het weer zover. Het PKN jongerenkamp staat weer voor de deur. Van vrijdagavond 13 oktober tot en met zondagmiddag 15 oktober. Zit jij in groep 8 of ben je niet ouder dan 16 jaar? Geef je dan op voor het PKN jongerenkamp. Met dit jaar als locatie: Renesse, met diverse leuke activiteiten zoals een Dropping, kampvuur en een bootcamp op het strand. Ben je 16 jaar of ouder? Geef je dan op voor het 16+ kamp. Locatie: Ermelo, met uitdagende activiteiten, BBQ maar ook tijd om met elkaar gezellig te socializen.  Aanmelden kan hier voor het Jongerenkamp: Aanmeldformulier PKN jongerenkamp 2017 Voor het 16+ kamp kan je jezelf hier aanmelden: Aanmeldformulier 16+ kamp 2017 Meer info:

Geslaagd PKN-Kamp

We kijken terug op een fantastisch kamp met jongeren uit de verschillende kerken. Hoewel de nachtjes kort waren en de dagen intensief hebben we allemaal genoten en kijken we nu al uit naar volgend jaar.
PKN-Kamp 2013
nogmaals willen we alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, de leiding voor de voorbereidingen en de goede uitwerken en natuurlijk SKK voor hun ondersteuning tijdens dit weekend.

En hoe dachten de deelnemers over dit weekend?