Trampolinespringen startweekend

Zet maar vast in je agenda: zaterdag 9 september gaan met onze tieners (vanaf groep 8 tot ongeveer 16 jaar) trampolinespringen bij FreeStyle Motion in Rotterdam van 19.00 tot 21.00 uur. De eigen bijdrage is € 5,00 . Geef je op bij Corina Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel meteen of je ouders kunnen rijden. Meer info volgt na de zomervakantie.

jump xl rotterdam 800 600

Hoera Geslaagd!

Ook dit jaar zijn weer geslaagden, voor zover wij weten: Lotte van Buren, Chimène Zwetsloot, Julia van der Pot, Kim Scheer, Dianne de Groot, Amy Bredewout, Femke de Bruin, Sanne Geneugelijk en Ruben Goetstouwers van harte gefeliciteerd!!!

acf493e4871e2541d5e696ef060fad0d106019e5

Startweekend met de jongeren

Start winterwerk begon zaterdag 10 september om 17.30 uur met een barbecue bij de kerk met zo’n 22 jongeren en een paar ouders. Nadat iedereen lekker had gegeten en we de boel hadden opgeruimd, zijn we om 19.00 uur met auto's vertrokken naar Rotterdam om te gaan laser gamen. De jongeren konden twee sessies laser gamen in een duikboot en waren erg fanatiek. Ze vonden het een ontzettend leuke avond en dat hoorden we zondagochtend in de kerk ook van de ouders. We sloten het startweekend zondagavond af met een jeugddienst waar de band 4Tune aan meewerkte. Kortom het was een geslaagd begin van het winterwerk voor de jongeren.

Geslaagd PKN-Kamp

We kijken terug op een fantastisch kamp met jongeren uit de verschillende kerken. Hoewel de nachtjes kort waren en de dagen intensief hebben we allemaal genoten en kijken we nu al uit naar volgend jaar.
PKN-Kamp 2013
nogmaals willen we alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, de leiding voor de voorbereidingen en de goede uitwerken en natuurlijk SKK voor hun ondersteuning tijdens dit weekend.

En hoe dachten de deelnemers over dit weekend?

Voetbaltoernooi 2017

Het was weer een geslaagd voetbaltoernooi bij VV Spirit. Ondanks de aanhoudende miezer / regen was de sfeer ontspannen en sportief. Er werd stevig gevoetbald en uiteraard gewonnen en verloren. De winnaars van de 16+ categorie zijn de mannen van het team Bertus van de Gompol en de winnaars van de categorie onder de 16 jaar waren de jongens van het team Odion. Na de wedstrijden was er een heerlijke bbq. Kortom een geslaagde middag! VV Spirit, alle hulp op en rond het veld en in de bar en alle deelnemers: heel veel dank!! Klik hieronder voor een paar foto's:

Eethuis en Follow Me Next in de praktijk

Een paar weken geleden hadden we bij het eethuis en follow me next een les over: jouw rol in de kerk. In die les werd voorgesteld om iemand uit de kerk te vragen bij de les, zodat die wat meer kon vertellen over zijn of haar rol in de kerk. Wij hebben Jan en Ria vd Ent gevraagd en zij wilden graag vertellen wat ze doen in de kerk en het gevoel dat ze daarbij hebben. De jongeren werden allemaal bij de les betrokken door vragen , die vooraf al bedacht waren, voor te lezen. Ria en Jan hebben heel veel uitgelegd en ook de jongeren verteld dat zij ook een rol in de kerk kunnen spelen, door bijvoorbeeld te helpen bij de jaarmarkt of bijbel te lezen bij een jeugddienst of te komen collecteren.

Start jeugdwerk 2016

Wat was het leuk! Afgelopen zaterdag 10 september hebben we met een bbq bij de kerk en een avond lasergamen in Rotterdam de start aan het winterseizoen jeugdwerk gegeven. Met ruim 20 jongeren hebben lekker gegeten en na het opruimen zijn we om 19.00 uur naar Rotterdam gereden waar iedereen twee keer een lasergame mocht spelen. Ze waren fanatiek, tactisch en gelukkig ook heel sportief. Ze vonden het een ontzettend leuke avond en dat hebben we ook achteraf zondag in de kerk van de ouders mogen horen. We sloten het startweekend af met een jeugddienst met als thema "Een goed gevoel". De ons inmiddels bekende en geliefde band 4Tune speelde en ds. A.J. den Besten ging voor. Het was een mooie dienst met als afsluiter wat drinken en lekkers buiten. Klik voor een paar foto's: