Startweekend 2017: Uitgesprongen?

Onze tieners zijn op zaterdag 9 september 2017 uitgenodigd om mee te gaan trampolinespringen bij FreeStyle Motion in Rotterdam. En hoe zij het vonden:trampolinespringen 9 9 17

Voetbaltoernooi 2017

Het was weer een geslaagd voetbaltoernooi bij VV Spirit. Ondanks de aanhoudende miezer / regen was de sfeer ontspannen en sportief. Er werd stevig gevoetbald en uiteraard gewonnen en verloren. De winnaars van de 16+ categorie zijn de mannen van het team Bertus van de Gompol en de winnaars van de categorie onder de 16 jaar waren de jongens van het team Odion. Na de wedstrijden was er een heerlijke bbq. Kortom een geslaagde middag! VV Spirit, alle hulp op en rond het veld en in de bar en alle deelnemers: heel veel dank!! Klik hieronder voor een paar foto's:

Start Eethuiscatechese

Geloven gaat niet vanzelf. Om je erbij te helpen zelfstandig te geloven, is er in de kerk de catechese. (ook wel catechisatie genoemd) In het winterseizoen 2017– 2018 doen we dat opnieuw in de vorm van de Eethuiscatechese. Jongeren van IJsseldijkkerk en Ark eten vooraf met elkaar in de IJsseldijkkerk. (Eethuiscatechese) en gaan na de pauze in groepjes aan het werk. We gebruiken de inmiddels bekende methode “Follow Me” van de HGJB. Ben je Follow Me ontgroeid, dan kun je je aansluiten bij de Follow Me Next groep. We starten op maandag 11 september 2017 . Follow Me van 18.00uur tot 20.00uur; Follow Me Next van 19.00-19.45uur. Mocht je geen folder hebben ontvangen over de catechese en wil je toch meedoen? Welkom!

Geslaagd PKN-Kamp

We kijken terug op een fantastisch kamp met jongeren uit de verschillende kerken. Hoewel de nachtjes kort waren en de dagen intensief hebben we allemaal genoten en kijken we nu al uit naar volgend jaar.
PKN-Kamp 2013
nogmaals willen we alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, de leiding voor de voorbereidingen en de goede uitwerken en natuurlijk SKK voor hun ondersteuning tijdens dit weekend.

En hoe dachten de deelnemers over dit weekend?