Voetbaltoernooi 2017

Op zaterdagmiddag 24 juni organiseren we weer het Interkerkelijke voetbaltoernooi bij Spirit in Ouderkerk a/d IJssel. Vorig jaar was een groot succes en op veler verzoek herhalen we weer graag dit leuke evenement. Geef je met je team (7 spelers en wisselspelers) op vóór 16 juni a.s. bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na afloop is er weer een gezellige bbq. Klik op "Lees meer" voor de flyer en meer informatie en daag je vrienden, sportgenoten en kerkgenoten uit!!!

IMG 3127a

EOJD 2017

We gaan weer naar de EO Jongerendag! Ga je mee? Het is op zaterdag 10 juni in het GelreDome te Arnhem. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 mei 2017

EOJD 2017 klein

Lees de verdere instructies hier:

Start jeugdwerk

Wat was het leuk! Afgelopen zaterdag 10 september hebben we met een bbq bij de kerk en een avond lasergamen in Rotterdam de start aan het winterseizoen jeugdwerk gegeven. Met ruim 20 jongeren hebben lekker gegeten en na het opruimen zijn we om 19.00 uur naar Rotterdam gereden waar iedereen twee keer een lasergame mocht spelen. Ze waren fanatiek, tactisch en gelukkig ook heel sportief. Ze vonden het een ontzettend leuke avond en dat hebben we ook achteraf zondag in de kerk van de ouders mogen horen. We sloten het startweekend af met een jeugddienst met als thema "Een goed gevoel". De ons inmiddels bekende en geliefde band 4Tune speelde en ds. A.J. den Besten ging voor. Het was een mooie dienst met als afsluiter wat drinken en lekkers buiten. Klik voor een paar foto's:

Geslaagd voetbaltoernooi

Zaterdag 25 juni 2016 werd het eerste interkerkelijke voetbaltoernooi gespeeld bij VV Spirit in Ouderkerk a/d IJssel. Er waren 6 teams van onder de 16 jaar en 4 teams met 16+ spelers. Er werd fanatiek maar sportief gevoetbald, er waren teleurgestelde gezichten en enthousiaste kreten. De sfeer was goed en gezellig en iedereen heeft genoten! De winnaars zijn Partysquad (onder de 16 jaar) en FC de Perenplukkers (16+). Na afloop was er een gezellige en smakelijke barbeque in het zonnetje. Een mooie afsluiter van een heel geslaagd toernooi. Een paar foto's:

Eethuis en Follow Me Next in de praktijk

Een paar weken geleden hadden we bij het eethuis en follow me next een les over: jouw rol in de kerk. In die les werd voorgesteld om iemand uit de kerk te vragen bij de les, zodat die wat meer kon vertellen over zijn of haar rol in de kerk. Wij hebben Jan en Ria vd Ent gevraagd en zij wilden graag vertellen wat ze doen in de kerk en het gevoel dat ze daarbij hebben. De jongeren werden allemaal bij de les betrokken door vragen , die vooraf al bedacht waren, voor te lezen. Ria en Jan hebben heel veel uitgelegd en ook de jongeren verteld dat zij ook een rol in de kerk kunnen spelen, door bijvoorbeeld te helpen bij de jaarmarkt of bijbel te lezen bij een jeugddienst of te komen collecteren.

Startweekend met de jongeren

Start winterwerk begon zaterdag 10 september om 17.30 uur met een barbecue bij de kerk met zo’n 22 jongeren en een paar ouders. Nadat iedereen lekker had gegeten en we de boel hadden opgeruimd, zijn we om 19.00 uur met auto's vertrokken naar Rotterdam om te gaan laser gamen. De jongeren konden twee sessies laser gamen in een duikboot en waren erg fanatiek. Ze vonden het een ontzettend leuke avond en dat hoorden we zondagochtend in de kerk ook van de ouders. We sloten het startweekend zondagavond af met een jeugddienst waar de band 4Tune aan meewerkte. Kortom het was een geslaagd begin van het winterwerk voor de jongeren.

Overstapdienst oudste groep

Zondag 3 juli hebben Valérie, Nicole, Cécile, Beyoncé, Julia en Silvano afscheid genomen van de kindernevendienst. We hebben met elkaar een prachtige dienst gehad waar iedereen een eigen taak op zich heeft genomen zoals de voorlezen van een Bijbelgedeelte, gedicht voordragen of collecteren.

Geslaagd PKN-Kamp

We kijken terug op een fantastisch kamp met jongeren uit de verschillende kerken. Hoewel de nachtjes kort waren en de dagen intensief hebben we allemaal genoten en kijken we nu al uit naar volgend jaar.
PKN-Kamp 2013
nogmaals willen we alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, de leiding voor de voorbereidingen en de goede uitwerken en natuurlijk SKK voor hun ondersteuning tijdens dit weekend.

En hoe dachten de deelnemers over dit weekend?