Hallo lieve tieners, we wensen jullie allemaal een fijne vakantie en hopelijk zijn jullie over naar het volgende schooljaar. In september willen we graag weer met jullie van start tijdens het Startweekend. We nodigen jullie (tieners vanaf groep 8 tot 16 jaar) uit voor zaterdagavond 8 september om 17.30 uur bij de kerk. Daar gaan we eerst barbecueën met elkaar en daarna… naar een escape room. Het is niet gegarandeerd dat iedereen weer veilig thuis komt want tsja… als je niet op tijd kunt ontsnappen……. ;-). We vragen jullie om je tijdig op te geven door op dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Corina te reageren, uiterlijk 2 september i.v.m. inslaan van boodschappen en natuurlijk de reservering voor de escaperooms. Ook horen we graag of jullie ouders kunnen rijden. De escaperoom zit op het Capelseplein, achter de MC Donalds.
Groetjes, Marja en Corina
Onze tieners zijn op zaterdag 9 september 2017 uitgenodigd om mee te gaan trampolinespringen bij FreeStyle Motion in Rotterdam. En hoe zij het vonden:trampolinespringen 9 9 17

De leiding heeft weer een super gaaf programma bedacht voor het 16+ kamp van dit jaar. Om dit te kunnen regelen hebben we jouw aanmelding nodig vóór 15 juni a.s.!! Dit om genoeg tijd en personen te hebben èn zeker te weten wat we het niet voor niets regelen. Dus kom uit je stoel: geef je op, spoor ook je vrienden en vriendinnen aan en bezorg jezelf en elkaar een onvergetelijk weekend! Voor informatie kun je bellen met John Maliepaard: 06-217141545, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zie ook de flyer: 

Lees verder

We kijken terug op een fantastisch kamp met jongeren uit de verschillende kerken. Hoewel de nachtjes kort waren en de dagen intensief hebben we allemaal genoten en kijken we nu al uit naar volgend jaar.
PKN-Kamp 2013
nogmaals willen we alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, de leiding voor de voorbereidingen en de goede uitwerken en natuurlijk SKK voor hun ondersteuning tijdens dit weekend.

En hoe dachten de deelnemers over dit weekend?

Lees verder

Disclaimer

Social Media