EOJD 2017

We gaan weer naar de EO Jongerendag! Ga je mee? Het is op zaterdag 10 juni in het GelreDome te Arnhem. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 mei 2017

EOJD 2017 klein

Lees de verdere instructies hier:

Net als voorgaande jaren willen wij weer met z'n allen naar de EO Jongerendag, dit jaar op zaterdag 10 juni in Het GelreDome in Arnhem. Het thema van dit jaar is "Fear Not" en de bands/artiesten zijn inmiddels bekend: Rend Collective, Capital Kings, Philippa Hanna en Hawk Nelson. De spreker is Lindz West van LZ7!

Je hoeft zelf geen kaartje te kopen als je je bij ons opgeeft (we hebben veldkaartjes), maar als je wel zelf een kaartje koopt dan kun je alsnog met de bus mee. Het te betalen bedrag voor het busvervoer bedraagt € 15,00 (kaartje is dus op onze kosten). Deze € 15,00 betaal je contant (en gepast) zodra je de bus instapt. Dus heb je zin om mee te gaan dan kun je je vanaf nu HIER aanmelden 

Neem de instructies voor het aanmelden goed door! Dit zodat we van iedereen de juiste gegevens ontvangen (incl. een uniek e-mailadres) en we iedereen aan kunnen melden!! Wil je meerdere kaarten dan zal je het formulier dus even zo vaak (per persoon een eigen e-mailadres) moeten invullen! Let op: aanmelden = betalen!!! En op=op voor de kaartjes, vol=vol voor de bus.

Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je een e-mail van de EO op het door jou ingevulde e-mailadres, waarin een link staat naar een formulier bij de EO dat ingevuld moet worden. Alleen als je dat formulier volledig invult is er een kaart voor jou gereserveerd.

Aanmelden via bovenstaande link dient uiterlijk 28 mei 2017 te gebeuren! Eind mei 2017 ontvangen jullie van ons via de mail praktische info over de dag zelf (zoals vertrek- en aankomst tijden).

Met vriendelijke groet,

De organisatie: Marja van Meijeren, Corina van Wijnen, Melanie de Jong en Greetje Jorna

Voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Social Media