Voetbaltoernooi 2017

Op zaterdagmiddag 24 juni organiseren we weer het Interkerkelijke voetbaltoernooi bij Spirit in Ouderkerk a/d IJssel. Vorig jaar was een groot succes en op veler verzoek herhalen we weer graag dit leuke evenement. Geef je met je team (7 spelers en wisselspelers) op vóór 16 juni a.s. bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na afloop is er weer een gezellige bbq. Klik op "Lees meer" voor de flyer en meer informatie en daag je vrienden, sportgenoten en kerkgenoten uit!!!

IMG 3127a

Voetbaltoernooi 2017 middel   klein

Omdat de tekst wat klein is, hier wat meer informatie:

Je geeft je op met een team van 7 spelers en minimaal 1 wisselspeler. Binnen je team stel je een teamcaptain aan en je bedenkt een naam voor je team. Je geeft je dus op met je teamnaam, vermeldt wie de teamcaptain is en hoe oud jullie gemiddeld zijn.  We hebben 2 categoriën: groep 8 - 16 jaar en 16+. Als je geen team kunt vormen geef je je op als individu en word je in een ander "incompleet" team ingedeeld.

We zoeken ook scheidsrechters, ook daarvoor mag je ons mailen!

De kosten voldoe je contant op de dag zelf en zijn:

€ 10,00 voor meedoen met het toernooi, de bbq en 3 consumpties.

€ 8,00 voor alleen meedoen met de bbq en 1 consumptie.

€ 4,00 voor alleen meedoen met het toernooi en 1 consumptie.

Aanwezig zijn om 12.30 uur. Start toernooi om 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur en start bbq om ongeveer 17.30 uur.