Start Eethuiscatechese

Geloven gaat niet vanzelf. Om je erbij te helpen zelfstandig te geloven, is er in de kerk de catechese. (ook wel catechisatie genoemd) In het winterseizoen 2017– 2018 doen we dat opnieuw in de vorm van de Eethuiscatechese. Jongeren van IJsseldijkkerk en Ark eten vooraf met elkaar in de IJsseldijkkerk. (Eethuiscatechese) en gaan na de pauze in groepjes aan het werk. We gebruiken de inmiddels bekende methode “Follow Me” van de HGJB. Ben je Follow Me ontgroeid, dan kun je je aansluiten bij de Follow Me Next groep. We starten op maandag 11 september 2017 . Follow Me van 18.00uur tot 20.00uur; Follow Me Next van 19.00-19.45uur. Mocht je geen folder hebben ontvangen over de catechese en wil je toch meedoen? Welkom!