Geslaagd PKN-Kamp

We kijken terug op een fantastisch kamp met jongeren uit de verschillende kerken. Hoewel de nachtjes kort waren en de dagen intensief hebben we allemaal genoten en kijken we nu al uit naar volgend jaar.

nogmaals willen we alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, de leiding voor de voorbereidingen en de goede uitwerken en natuurlijk SKK voor hun ondersteuning tijdens dit weekend.

SKK (Stickting Kampwerk Krimpen) doet ieder jaar vol enthousiasme mee in de organisatie en uitvoering van het PKN-Kamp. dus voor de jongeren: als je dit een leuk weekend vond kan je deze zomer ook een hele week op een net zo gaaf kamp. kijk op www.skkweb.nl voor meer informatie.
PKN-Kamp 2013-3111

En hoe dachten de deelnemers over dit weekend?

Hanna:
Dit is een stukje het kamp,  toen we aankwamen gingen we bijna gelijk een dropping lopen, het duurde tot 3 uur ofs en daarna kregen we pannekoeken. De nachten waren ook leuk, 't was alleen een beetje jammer dat een leiding had bedacht dat die buiten ging slapen. De volgende dag moesten we een speurtocht doen met een gps wat bij sommige beter lukte dan bij de andere. Daarna hebben we nog een paar spellen gehad en in de avond hadden we een thema avond: 'Ik Hou Van Holland'. Dat vond ik ook leuk, ook omdat mijn groepje had gewonnen. De volgende dag hadden we nog een soort kerkdienst en een parcours (Walk of Life).

Esther:
Een super leuk en gezellig kamp! Met veel activiteiten. De dropping midden in de nacht vind ik het leukst. Ga ieder jaar met plezier met al de jongeren uit de kerk.

Esmee:
Het PKN-Kamp is het kamp waar we alweer naar uitkeken toen we vorig jaar wegreden van kamp. Dit jaar was het alweer een enorm gezellig weekend! We hebben een dropping gehad, een gpstocht gelopen en andere verschillende leuke spellen gedaan. Misschien waren de nachten nog wel het leukst. We kletsten de hele nacht door en hebben heel veel gelachen! Kortom, het pknkamp 2013 was een topweekend!

Justine:
Om te beginnen kamp was FANTASTICH! We hebben super leuke dingen gedaan. We hebben de eerste nacht een dropping gehad dus we hadden een lange wandeling! We hebben ook 2 nachten gefeest! Ook het uit het bed komen ging niet allemaal even vlot! We hebben elke ochtend lekker gegeten met zn allen en we hebben super veel leuke spelletjes gedaan.