Start jeugdwerk

Wat was het leuk! Afgelopen zaterdag 10 september hebben we met een bbq bij de kerk en een avond lasergamen in Rotterdam de start aan het winterseizoen jeugdwerk gegeven. Met ruim 20 jongeren hebben lekker gegeten en na het opruimen zijn we om 19.00 uur naar Rotterdam gereden waar iedereen twee keer een lasergame mocht spelen. Ze waren fanatiek, tactisch en gelukkig ook heel sportief. Ze vonden het een ontzettend leuke avond en dat hebben we ook achteraf zondag in de kerk van de ouders mogen horen. We sloten het startweekend af met een jeugddienst met als thema "Een goed gevoel". De ons inmiddels bekende en geliefde band 4Tune speelde en ds. A.J. den Besten ging voor. Het was een mooie dienst met als afsluiter wat drinken en lekkers buiten. Klik voor een paar foto's: