WMIJ en DWR gezellig samen

Enkele weken geleden, op 2 maart 2017, hadden de Wijk Medewerkers IJsseldijkkerk een gezellige middag samen met de Diaconale Wijkmedewerkers Rank in de achterzalen van de IJsselijkkerk. Allemaal vrijwilligers dus die hetzelfde soort werk doen in de beide wijkgemeenten. Onder het genot van koffie/thee en wat lekkers erbij werd er heel wat afgepraat. De dames van de WMIJ hadden een spreekwoordenpuzzel uitgedeeld en er was een vloerrebus om op te lossen. Ook werd er een sketchje opgevoerd over een schortje, wat voor iedereen herkenbaar was. Dit alles werd afgesloten met een hapje en een drankje. We hebben op deze manier elkaar wat beter leren kennen. Het was heel gezellig. Bij LEES MEER kunt u dat aan de foto's wel zien.

gezellige middag WMIJgezellige middag2 WMIJ