3e Thema avond Raad van Kerken

Thema-avond met gevangenispredikant Johan Bosboom. De laatste thema-avond die de Raad van kerken Krimpen aan den IJssel organiseert dit seizoen in het kader van het thema: Hoe gaan we om met grenzen ? is een interactieve avond. Met 500 jaar reformatie in ons achterhoofd, gaan we kijken hoe we nu als geloofsgroepen met elkaar omgaan, binnen en buiten het Christendom. In P.I. de IJssel zijn ze niet anders gewend, ze vormen er een bijzondere gemeenschap met vele verschillende mensen afkomstig uit allerlei milieus, kerkelijke achtergronden en landen. Op deze avond gaat Johan Bosboom, zelf Rooms-Katholiek, met ons in gesprek over de vraag: hoe ga je in en buiten je geloofsgemeenschap op een goede manier om met de verschillen in traditie ? Iedereen is van harte welkom!
Datum: 9 mei 2017
Tijd: 20.00-22.00 uur
Plaats: RK kerk de Bron, Memlinghof 2 Aanmelden: Hilda Pleysier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.