Kerst-Doelenconcerten 2017

"Deo Cantemus" organiseert in 2017 voor het 50ste jaar een serie kerstconcerten in De Doelen te Rotterdam. Ter gelegenheid van dit jubileum willen we u uitnodigen om als "projectlid" met het Christelijk Gemengd Koor ‘ Deo Cantemus’ o.l.v. Hans van Blijderveen op deze kerstconcerten met ons mee te zingen.De concerten zijn op: zaterdag 16 december - 14.00 uur dinsdag 19 december - 20.00 uur woensdag 20 december - 20.00 uur zaterdag 23 december - 14.00 uurposter deo cantemus kerst

Ervaar het zelf, beleef het mee en ontdek wat leden van 'Deo Cantemus' al veel eerder ontdekten: zingen inspireert, verrijkt, enthousiasmeert, verbindt, verdiept én is gezond!

Medewerking wordt verleend door het Christelijk Gemengd koor ASAF uit Papendrecht, het
Christelijk Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk o.l.v. Jaap Kramer, Marjo van Someren (sopraan),
André van Vliet (piano), André de Jager (orgel) en het orkest I 'Orchestra Particolare.
De algehele leiding is in handen van onze dirigent Hans van Blijderveen.
logo Deo Cantemushttp://www.deocantemus.nl  

 

 


Zingen met en uit het hart:Deo Cantemus is een koor met een opdracht. De naam zegt het al. Deo Cantemus betekent: zingen tot eer van God. We verwachten van onze zangers de motivatie om de liefde van onze God uit te dragen in de zang.


Repetities:
U kunt een open repetitie van 'Deo Cantemus' bijwonen om de sfeer te proeven op 5 september 2017. Dan wordt het gangbare repertoire doorgenomen en u kunt kennis maken met een begin van het kerstrepertoire. ledereen is van harte welkom.
De repetities worden gehouden op dinsdagavond in de Johanneskerk, Guido Gezelleweg 1 te Rotterdam-Lombardijen. Aanvang 19.30 uur, einde 22.00 uur.
Ongeveer halverwege de repetitie is er een korte pauze.
ln de 2 weken voorafgaande aan het eerste concert zijn er met alle medewerkenden eventueel extra repetities. Op de dag van het eerste kerstconcert, zaterdag 16 december, is er een generale repetitie in de Doelen, voorafgaand aan het concert.
Via een afgeschermde ledenpagina van de website van Deo Cantemus wordt de mogelijkheid geboden om door het afspelen van uw partij bepaalde liederen thuis in te studeren.

Uw stem:
Het bereik van de stem is niet voor iedereen gelijk. Daarom wordt u ingedeeld bij een koorpartij. Het is belangrijk dat u voor uw stem op de juiste plek zit. Wilt u met ons meezingen dan zal de dirigent u stemmen en beoordelen bij welke koorpartij u ingedeeld kunt worden. Ook zal er gevraagd worden naar uw ervaringen. Verder is zijn oordeel bepalend of uw stem voldoende kwaliteit heeft om toegelaten te worden als projectlid van Deo Cantemus.

Kleding:
De dames van de projectleden dragen tijdens de concerten zwarte kleding. De heren van de projectleden dragen een zwart pak met een wit overhemd.

Kosten:
We hanteren een all-in prijs voor de deelname als projectlid van €79,=
Bij de prijs is inbegrepen:
de koormuziek en map, in bruikleen;deelnemerskaart;toegangsbewijs tot de Doelen als de concerten plaatsvinden;kosten voor het huren van de repetitieruimte;kosten dirigent en medewerkenden (zoals solist, orkestleden enz.);koffie/thee in de pauze tijdens de Doelenconcerten;

Inschrijving & voorwaarden:
Als u belangstelling heeft, kunt u zich inschrijven door invulling van een formulier. Klik hier om het formulier te openen. U kunt ook een email met uw gegevens sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uw ontvangt een bevestiging van uw aanmelding en u bent van harte welkom op de repetities.
Voor het meedoen als projectlid hanteren we wel enkele voorwaarden, t.w.:

U doet mee aan een auditie/stemtest bij de dirigent, in aanwezigheid van een bestuurslid.U bent bij een minimum aantal repetities aanwezig.U heeft enige kennis van muziek en zangtechniek.U bent bereid om thuis serieus te oefenen.U ondersteunt onze richtlijnen.

Vanzelfsprekend horen we graag uw motivatie om mee te doen en nemen we aan dat u akkoord gaat met het eventueel verschijnen van foto's op sociale media.
ls uw aanmelding definitief, dan dient u de genoemde kosten te betalen, via het rekeningnummer van
Deo Cantemus:: NL22lNG80002859184 onder vermelding van uw projectkoornummer en uw naam.

oli Deo Gloria uit Urk o.l.v. Jaap Kramer, Marjo van Someren (sopraan), André van Vliet (piano), André de Jager ( orgel) en het orkest l’Orchestra Particolare. De algehele leiding is in handen van onze dirigent Hans van Blijderveen. 
foto deo Cantemus 2016.jpg vast element

 

Social Media