Contactmiddag PCOB

De afdeling Krimpen aan den IJssel e.o. van de PCOB houdt op dinsdag 21 november a.s. een contactmiddag in “de Tuyter”, aanvang 14.00 uur. De heer en mevrouw Kieviet uit Sommelsdijk komen naar Krimpen aan den IJssel om een beeldpresentatie te verzorgen over het leven van Maarten Luther, de hervormer die 500 jaar geleden zijn 95 stellingen heeft geschreven. Iedereen is van harte welkom.
F.P. van Rij, secretaris van de PCOB-afdeling Krimpen aan den IJssel e.o.

Ouderen contactmiddag Rank en IJsseldijkkerk

intro ouderenmiddagDe zaal van de Rank was goed gevuld op deze eerste bijeenkomst op 14-09-17 ter gelegenheid van de Start van het Winterwerk. De meditatie werd verzorgd door mw. Willemieke Schippers en had als thema: 'doorrijden tot de streep'. Zij vertelde over haar hobby wielrennen, waarbij het er om gaat dat je gericht bent op je einddoel. Dat vraagt concentratie en doorzettingsvermogen. Ook in het leven van een christen gaat het om 'doorrijden tot de streep'. Daarbij is onderweg afhaken geen optie. Want het gaat er om dat je, met Gods hulp en samen met je 'ploeggenoten', de eindstreep bereikt. Gast was deze middag dhr. Jan van der Ent.

Zo was de Ouderen Contactmiddag in de Rank

Op donderdag 9 november was er weer een contactmiddag in de Rank. Ds. Baggerman hield een meditatie over Gods grootheid in de schepping en daarna kreeg dhr. Sussenbach uit Houten het woord over de grootheid van God in de sterrenhemel. In zijn werkzame leven was hij aan de universiteit in Utrecht verbonden als moleculair bioloog en aan de Baptistengemeente De Rank in Utrecht jarenlang als oudste en voorganger. ouderenmiddag 9 11 17

Kerstzangdienst voor senioren

Op woensdag 21 december werd er een Kerstzangdienst gehouden voor de senioren van de IJsseldijkkerk.Het was een mooie en gezellige middag met een goede opkomst. De zaal was goed gevuld met zo'n zeventig senioren. We begonnen met een gezellige ontmoeting in de achterzaal met koffie en wat lekkers. Rond drie uur gingen we naar de kerk voor de Kerstviering, waarin dhr. Wim van der Lee uit Ouderkerk de meditatie verzorgde. Muzikale medewerking werd verleend door het Vocaal Ensemble Onomatopee uit Krimpen o.l.v. Stephan B. Rothman. onomatopee
Ze zongen erg mooi kerstliederen voor én samen met ons. Het kerkorgel werd bespeeld door dhr. Jaap Bremmer. Na de dienst gingen we weer naar de achterzaal voor een gezellig samenzijn met een hapje en drankje. Rond half zes ging iedereen voldaan weer naar huis. Hier onder kunt u zien hoe er is genoten!