intro rhoonDonderdag 24 mei 2018. Het leek aardig weer te worden, met aan het eind van de dag kans op onweer. Vol goede moed en zin gingen we met 8 mensen op stap. Deze keer liepen we een route door de Rhoonse Grienden. Zodra we de metro uitkwamen vielen de eerste spetters. Dat was niet beloofd! Maar wat nu valt, valt later niet. Eerst maakten we een klein uitstapje om het kasteel, om vervolgens richting de Grienden te gaan.

Lees verder

intro ds. Baggerman 2Inmiddels is de drukte van het ‘hoogseizoen’ in de gemeente voorbij, de activiteiten-agenda wordt steeds leger. Dat geeft weer tijd en rust voor andere dingen, om met nog meer mensen kennis te maken en om ook wat tijd te vinden voor studie. Ben ik nog niet bij u langs geweest om kennis te maken, en stelt u dit wel zeer op prijs, laat het mij gerust weten! Een hartelijke groet voor u allen en Gods zegen toegewenst,
Ds. C. Baggerman
kleuters SSRR introDe leiding van de kleuterschool in Glodeni (Roemenië) wil in de vakantie met de kinderen gaan kamperen. Daarvoor zijn ze op zoek naar enkele familietenten. Hebt u nog een tent op zolder en gebruikt u die niet meer én wilt u die afstaan voor dit doel, neem dan contact op met Theo de Jong, tel. tel. 06 20279330. Om foto’s van dit kamp, maar ook op andere momenten, te kunnen sturen zijn we ook op zoek naar een mobiele telefoon met de mogelijkheid om te appen. Hebt u er nog een in de kast liggen die geschikt is voor dit doel, neem ook dan contact op met Theo. Alvast dank!
intro seniorenreisDe seniorenreis 2018 voerde ons dit jaar naar Luyksgestel van 7 – 11 mei. Met zon en prima vooruitzichten vertrokken we maandag 7 mei met 42 personen richting Noord-Brabant. Helaas moesten 3 reisgenoten zich in verband met ziekte afmelden. De stemming zat er goed in en na een voorspoedige reis arriveerden we bij hotel De Postelhoef in Luyksgestel. Bij aankomst in het hotel stond de lunch voor ons klaar en ’s middags konden we op ons gemak de koffer uitpakken en de omgeving verkennen. Er was een aantal fietsen beschikbaar en daar werd gretig gebruik van gemaakt en om van de zon te genieten waren er diverse terrassen verspreid in de tuin. Na een heerlijk diner en de koffie werd een welkomstfilm getoond met wetenswaardigheden van het hotel en de omgeving.
intro seniorenreis 2018

Lees verder

Verpleeghuis Tiendhove zoekt vrijwilligers. Wilt u wat betekenen voor een ander? De medewerkers van Tiendhove zijn heel blij met uw hulp en onze bewoners met uw aandacht!
vrijwilligers Tiendhove
Wat kunt u voor ons betekenen?

Lees verder

Op maandag 7 mei 2018 heeft mevr. E. Baggerman een beroep ontvangen vanuit de Gereformeerde Kerk te Haastrecht. Inmiddels heeft zij dat beroep ook aangenomen, en beide dominees Baggerman zijn dankbaar dat er ook voor haar zo weer een nieuwe roeping is gekomen. De intrededienst, waarin Ds. Ds. C.M. Baggerman- van Popering aan de kerk van Haastrecht zal worden verbonden zal zijn op zondagmiddag 17 juni, om 14.30 uur. Mevr. Ds. L.M. Schermers uit Capelle a/d IJssel zal mevr.Ds. C.M. Baggerman- van Popering verbinden aan de gemeente in Haastrecht. Over deze gemeente kunt u meer informatie vinden op hun website via deze LINK
Na de doopdienst in februari wordt de vaas vermist, waarin altijd het boeket voor de doopouders staat. Het is een forse, ronde vaas in een rieten mand met hengsel eraan, met de afbeelding van een hart. Weet u/jij waar deze vaas kan zijn, geef het dan door aan Herna van Reeuwijk, tel. 06 12105501 of aan Ciska de Ligt, tel. 523948.
intro ijsseloeverDoor de Stichting Vrienden van Hospice IJsselOever is een Symposium georganiseerd op woensdagavond 30 mei aanstaande, met als onderwerp: Palliatieve zorg bereikbaar houden voor iedereen, de uitdaging voor morgen. Waarom dit symposium?

Lees verder

intro kerkenpad 2018We treffen het al jaren met het weer en ook deze keer was het heerlijk! Fijn voor onze gasten, fijn voor het bekijken van de buitenkant van ons mooie kerkgebouw. Jammer genoeg moest één school afzeggen, maar de gasten die we kregen van het Kompas hebben het naar hun zin gehad. Er waren dan ook uitstekende vertellers met Cindy Slappendel in de achterzalen, ds. Baggerman in de kerkzaal en Han Karels voor de buitenkant van onze kerk en pastorie. De schoolkinderen waren enthousiast en we kijken met elkaar terug op een feestelijke ochtend! Hierna vindt u daar een foto impressie van. 

Lees verder

intro collecte diaconieDe diaconie heeft in april 2018 uw bijdrage gevraagd voor verschillende doelen. Graag wil zij met u delen wat het resultaat van deze collecten is geworden: op 8 april was dat voor Schuldhulpmaatje €378.47; op 15april voor het Leger des Heils €263.25 en op 29 april voor het Gevangenispastoraat €416.50. De diaconie dankt u allen voor uw gaven.

Disclaimer

Social Media