Van het beamerteam

De beamer is alweer 5,5 jaar in gebruik. Onze ‘beameristen’ Robin, Frank, Peter en Ian besturen al (die) jaren elke zondag de beamer en zijn al vroeg aanwezig om ook ‘Meeleven’ te tonen. Louise is er bijgekomen om in te vallen, maar zij zitten allemaal nog op school of werken full time. Er is echter steeds meer vraag of we ook kunnen beameren bij rouw- en trouwdiensten. We zijn daarom blij te kunnen melden dat Edith van der Ham en Annemieke Ringoir inmiddels ingewerkt zijn voor deze diensten. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit bij de reservering van de kerk kenbaar maken. Met de laatste zondag van het kerkelijk jaar hebben we van vrijwel alle overleden gemeenteleden een foto getoond bij het noemen van hun naam. Fijn dat daar zoveel positieve reacties op zijn gekomen, zowel van de betreffende families als uit de gemeente en dat we zo de herdenkingsdienst persoonlijker konden maken. We blijven met elkaar meeleven, bij moeilijke maar ook blijde gebeurtenissen en ‘Meeleven’ is daar een onderdeel van. Annemieke gaat nu ook Tineke helpen om dit op toerbeurt klaar te maken. Stuur uw informatie of foto's naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Mocht u geen computer hebben of de kerk niet kunnen bezoeken, dan kunt u uw foto geven aan/ bellen naar Annemieke (Ringoir - 590019) of Tineke (Neleman - 518645) en zij regelen het voor u. Met vriendelijke groet, het beamerteam.