Samen kerken voor Oeganda

In de zomer van 2018 gaan we met een groep christenen uit Krimpen op reis naar Mukono in Oeganda. We doen dit in samenwerking met Livingstone, een stichting die werkvakanties organiseert met als doel structureel hulp te bieden maar ook deelnemers te laten ervaren dat armoede, onrecht of verdriet de ander geen tweederangs mens maakt. We zullen daar meedraaien in de verzorging van baby’s en kinderen, het werk in de keuken en de wasserij en doen diverse creatieve en sportieve activiteiten met de kinderen. Ook gaan we bouwen aan een tienerhuis.

De groep uit Krimpen bestaat momenteel uit 17 mensen in de leeftijd van (in 2018) 13 t/m 69 jaar. Kijkt maar eens op de foto, misschien kent u er enkele mensen van. Natuurlijk zullen we reis -en verblijfkosten uit eigen zak betalen, maar de kosten voor het project willen we via sponsoracties ophalen. U zult dus de komende tijd vaker van ons horen.
naar oeganda 2018

Mocht u na het lezen van bovenstaande denken dat is wat voor mij, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. We zouden het leuk vinden als u zich alleen, met z’n tweeën of met het hele gezin met kinderen (vanaf 12 jaar) aanmeld.
Richard en Josien Loef

Disclaimer

Social Media