Een nieuwe predikant!

We hebben een nieuwe predikant!
Met dankbaarheid en blijdschap deelt de kerkenraad mee dat ds. C. Baggerman uit Yerseke het op hem uitgebrachte beroep heeft aangenomen.
Wij kijken terug op een mooie dienst op zondag 14 mei waarin ds. Baggerman voorging. Tijdens het koffiedrinken hebben veel gemeenteleden kennis gemaakt met hem en zijn vrouw. Wij danken Hem, die ons als beroepingscommissie heeft geleid en het gebed van de gemeente heeft verhoord en zien uit naar de komst van ds. Baggerman en zijn gezin. Wij zijn ook dankbaar voor het feit dat ds. van der Hoeven vanaf 1 oktober 2014 tot heden en sinds 1 januari 2017 ook Joke van der Hout, onze wijkgemeente bijstaan in het pastoraat. Mede daardoor is onze wijkgemeente een warme gemeenschap waar we omzien naar elkaar.
Namens de kerkenraad, Ciska de Ligt, scriba