Project Oeganda

In juli 2018 gaan Richard en Josien Loef en hun drie kinderen met een groep uit vier Krimpense kerken naar Oeganda. Ze gaan drie weken een werkvakantie houden in Mukono, bij een project voor verstoten kinderen. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening, maar de bijkomende kosten voor het project worden met acties aangevuld. Enkele weken geleden zijn de eerste acties gestart. Zo heeft Thomas de vergoeding voor het begeleiden op trompet tijdens de paasdienst gedoneerd aan het project. Er volgen nog verschillende algemene acties, zoals kaarten en kaarsen verkopen en een wandeltocht langs verschillende kerken.

Daarnaast worden er in de verschillende kerken ook grote en kleinere acties gehouden. Zo gaat de helft van de opbrengst van onze a.s. Jaarmarkt naar dit project. Er komt een collectebus in de achterzaal voor losse giften. Na de ochtenddienst van 28 mei hebben Josien, Richard en hun kinderen een korte presentatie gegeven voor de gemeenteleden. De komende tijd wordt de gemeente op de hoogte gehouden via kerkbode, info in de hal, onze eigen website en via de website van kerken voor Oeganda

naar oeganda 2018