Jaarmarkt 9 september 2017

Ook dit jaar wordt op dezelfde dag zowel Open Monumentendag als de Jaarmarkt georganiseerd. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot ca. 15.00 uur. De kerkenraad heeft besloten dat de opbrengst van de markt voor 50% bestemd wordt voor het project Oeganda (zie hieronder) en 50% voor de kleuterschool in Roemenië. Op de markt zijn leuke spulletjes te koop. We zorgen ook voor de inwendige mens en u kunt bij het Rad van Avontuur leuke prijzen winnen. Het exacte programma wordt nog uitgewerkt. Wilt u spullen beschikbaar stellen dan kunt u deze inleveren op zaterdag 26 augustus en op zaterdag 2 september van 10.00 – 12.00 uur in de achterzaal van de kerk. Noteert u alvast deze data in uw agenda. Wilt u meehelpen op de markt? Geef dat dan door aan Ciska de Ligt, tel. 523948 of via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..