Startweekend 2017: Jaarmarkt met foto's

De weersverwachting was niet goed, veel regen en matige temperatuur. Tijd voor plan B. Dat betekende extra tenten, tafels in plaats van kramen en hopen dat het meeviel. Nou, eerlijk gezegd deed het dat niet. De tenten werden in een motterige regen opgezet en nadat de tafels waren ingericht werd het er niet beter op. Waren we gewend dat er voor de start van de markt zo’n 50-60 man voor de poort stond te wachten op het startsein van de markt, dit keer was het niet nodig om de poort te bewaken. De start was nat, maar gelukkig werd het na 11 uur droog en kwam het publiek alsnog een kijkje nemen op de markt, de lunch gebruiken en meedingen naar de prijzen van het Rad. Opbrengst en foto's ziet u hieronder:

Klik op het woord FOTO'S  voor een indruk van deze dag. De foto's kunnen worden vergroot door er op te klikken. Onderaan  de fotopagina zijn 2 wijzertjes om vooruit of terug te gaan. De zon liet zich regelmatig zien, maar om half twee brak de bui (met onweer) los. Gelukkig, de tent bleek waterdicht en het Rad draaide door. 
De auto’s die door jongeren op de parkeerplaats werden gewassen werden gratis gespoeld! De sfeer bleef goed en gelukkig werd het ook weer droog. De markt liep af. Opruimen en de kas opmaken.

Ondanks de regen en het tamme begin bleek na telling de netto opbrengst ruim € 2500,-. Dank zij de inzet van veel vrijwilligers een prachtig resultaat voor het Oeganda project en de kleuterschool in Glodeni.

Disclaimer

Social Media