Startweekend 2017: de Startzondag

milittia christiDe zon scheen, de tenten stonden er nog en de kerk was al vroeg open. Aan de ochtenddienst, waarin ds. A.J. den Besten uit Hooge Zwaluwe voorging, werd medewerking verleend door Interkerkelijk koor Militia Christi onder leiding van Peter van der Zwan. Het thema van de dienst was ‘De IJsseldijkkerk, een open huis’. Een volle kerk (wat zingt dat fijn), prachtige liederen gezonden door het koor en een inspirerende preek maakten het geheel tot één groot feest. Hieronder ook een foto impressie.

Na de dienst was er uiteraard koffiedrinken en voor de kinderen van de kindernevendienst was een Bijbelse vossenjacht georganiseerd en in de voortuin bij de pastorie stonden twee springkussens: een mini Seaworld en een Jungle stormbaan. Wat fijn dat het droog en zonnig was en dat we met ca. 150 personen buiten op het voorplein konden genieten van een heerlijke driegangen brunch (koud/warm/toetje). Super verzorgd ook alweer door vrijwilligers. Bedankt!
Door op het woord FOTO's te klikken krijgt u een impressie. Op de fotopagina kunt u de foto's vergroten door erop te klikken.Onderaan staan pijltjes om vooruit of terug te gaan. Leuke aanvulling op de foto's kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na afloop werd het voorplein opgeruimd en we sloten de dag af met een dienst om half 7 waarin voorging ds. J. van Walsum uit Alblasserdam.
We kunnen terugzien op een mooi weekend.
Ciska de Ligt