Terugblik op de Intrede van ds. C. Baggerman

Afgelopen zondag 17 september 2017 was de Intrededienst van onze nieuwe predikant ds. Baggerman. De kerk was bomvol en na de dienst waren er 7 genodigden, die onze nieuwe dominee wilden toespreken:
-Burgemeester Vroom namens de Gemeente Krimpen aan den IJssel
-De heer Heuvelman namens de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Kerk in Krimpen aan den IJssel
-De heer Don namens de kerkenraad van de Hervormde Gemeente te Yerseke
-Ds. Schep namens de Classis en als consulent ook lid van de beroepingscommissie.
-Ds. Groenendijk namens de predikanten van de Protestantse Gemeente in Krimpen aan den IJssel
-Ds. van der Hoeven als oud predikant van onze wijk
-De heer L.van der Schelling als voorzitter van de kerkenraad van de IJsseldijkkerk en voorzitter van de beroepingscommissie.
bevestiging kleinWe kunnen terugkijken op een fijne dienst en na de dienst hebben enkele gemeenteleden uit Geesteren en Yerseke ons gefeliciteerd met onze nieuwe dominee.Ook van veel van onze eigen gemeenteleden hebben wij complimenten gekregen voor het werk dat de beroepingscommissie heeft gedaan. De sfeer in de beroepingscommissie was altijd zeer goed en iedereen heeft zijn of haar taak prima uitgevoerd. Maandag 11 september 2017 was de laatste vergadering van de beroepingscommissie en daarna zijn wij allemaal eervol ontslagen.
Voorzitter van de kerkenraad en voorzitter van de beroepingscommissie Leo v.d. Schelling