Kerstpostactie voor Oeganda

intro kerstpostDe ZWO-commissie van Rank, Ark, Wingerd en IJsseldijkkerk organiseren ook dit jaar weer de Kerstpostactie , waarvan de opbrengst bestemd wordt voor het Oeganda-project. U kunt uw Kerstpost inleveren in de doos , die bij de achterzaal van de kerk staat. Graag per kaart/brief € 0,55 apart in een envelop doen en ook in de doos doen. Ook de post graag duidelijk adresseren met postcode. We zoeken mensen die willen helpen om het werk uit te voeren.

We zoeken voor 11 en 18 december van 19.30 tot 20.30 een paar mensen om te helpen bij de post sorteren; dit gebeurt in de Rank.

Verder zoeken we mensen om de post rond te brengen in de week van 11-15 december en in de week van 18-22 december, zowel in Krimpen als in Ouderkerk.

Aanmelden en verder informatie bij : Pieta Vonk Noordegraaf mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.06-45546191 en /of Ria de Jong mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.513913

Geef uw naam , telefoonnummer en postcodegebied door, en waar en wanneer u wilt bezorgen .
U krijgt de postbundels thuis bezorgd waarna u de post kunt rondbrengen.
Helpt u ook dit jaar weer mee door uw Kerstpost via de kerk rond te laten brengen en zo het Oegandaproject te steunen?
 Alvast hartelijk dank voor uw medewerking, de ZWO( Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking)-commissie