Kerstwandeling in Krimpen

poster kerstwandeling 2017kleur

Kerstwandeling Krimpen a.d. IJssel op 15 december 2017
Op vrijdag 15 december organiseert de Raad van Kerken in Krimpen aan den IJssel een sfeervolle Kerstwandeling.
De bedoeling van deze bijzondere kerstwandeling voor jong en oud is om steeds even stil te staan bij of in een van de in de wandeling opgenomen kerkgebouwen, waar door middel van zang, muziek en toneel het kerstverhaal zal worden verteld.
De wandelaars kunnen deze keer starten bij de Molukse kerk in de Patrijzenstraat 2. Vanaf 18:00 uur bent u daar welkom voor iets lekkers, en kunt u daar lampions kopen à € 2 per stuk. Kinderen die meelopen kunnen natuurlijk ook zelf een lampion meebrengen of een kerstlampje. We vertrekken om 18.30uur.
Vanaf de Molukse Kerk voert de tocht u langs De Bron (18.40 uur), De Rank (19.10 uur) en de Tuyter (19.40 uur) naar het kerkgebouw van wijkgemeente De Ark, aan de Burg.Aalberslaan, waar we Maria en Jozef met het kindje vinden.
Voor u naar huis gaat kunt u in de Ark ook nog even genieten van warme chocolademelk met iets lekkers.
De afsluiting wordt om ongeveer 20.00 uur verwacht.

Vrijwilligers/verkeersregelaars zullen meehelpen om één en ander goed en ordelijk te laten verlopen.

Tip: trek stevige wandelschoenen aan (en honden mogen natuurlijk ook meelopen)

Raad van Kerken Krimpen a/d IJssel (de Ark, de Rank, de IJsseldijkkerk, de Wingerd, de Molukse Kerken, de Immanuëlkerk, de Evangelische Gemeente Krimpen a/d IJssel en RK parochie De Bron)