Zomerconcert

Krimpen aan den IJssel – Op vrijdag 10 augustus 2018 is er om 20.00 uur een zomerconcert in de IJsseldijkkerk (IJsseldijk 232) te Krimpen aan den IJssel. Dit concert wordt verzorgd door Magré & Magré met jong talent: Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en het jonge dwarsfluittalent Erica Vogel. De musici hebben een prachtig programma samengesteld. Zo spelen ze onder andere een vrolijke ‘tambourin’ en een Russisch Zigeunerlied. Ook ontbreken uiteraard gevoelige melodieën in het programma niet.

Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano. De pianist geeft tevens een eigen improvisatie op de vleugel van bekende melodieën en Erica speelt op haar nieuwe piccolo. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond hun nieuwe CD te presenteren.

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen € 12,50 en kinderen tot en met 15 jaar € 7,50.

Reserveren met korting
Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525-685413 of www.wimmagre.nl
Volwassenen betalen dan € 10,- en kinderen tot en met 15 jaar € 5,-.
Magre concert 10 08 18