Belijdenis catechisatie start op 1 oktober

intro belijdenis catecheseSommige mensen hebben er al vaak over gedacht, maar het kwam er nooit van. Voor anderen is het iets waar ze misschien nog nooit aan gedacht hebben. Maar nu komt het toch op je pad: je wilt meer van het geloof leren, er met anderen over praten, je dankbaarheid tonen, verantwoordelijkheid nemen, gewoon bezig zijn met de dingen van God. En misschien wel belijdenis doen. In de IJsseldijkkerk doen we dat door, een seizoen lang, van eind september tot Pasen, in een groep met elkaar allerlei zaken van het geloof te bespreken. Wie is God, hoe weet je dat Hij er is, hoe moet je de bijbel lezen, hoe zit een kerkdienst in elkaar enz.? Alle vragen zijn mogelijk, het gaat erom dat je leert je eigen mening te vormen. Wie belijdeniscatechisatie gaat volgen is niet verplicht om belijdenis te doen, maar we zijn er wel serieus mee bezig. Tegelijk is er ook een laagdrempelige, open sfeer. Meer info? Neem contact op met ds. Baggerman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0180-761661, Facebook Kees Baggerman, of vraag het eens na bij iemand die vorig jaar belijdenis heeft gedaan! O ja, hiervoor ben je nooit te oud en zelden te jong! Startavond maandag1 oktober, 20.00 uur in de consistoriekamer van de kerk!