Geloven is....

intro geloven isDe startzondag is achter de rug en alle activiteiten gaan weer beginnen. Zo hebben we van diverse kanten gehoord: “Wanneer komen wij weer bij elkaar? We missen het zo.” We willen jullie uitnodigen om de volgende data in je agenda te noteren: 3 okt.-24 okt.-7 nov.-12 dec.-9 jan.-6 febr.-6 mrt.-3 april.-24 april en 22 mei. deze datums zijn ook terug te vinden in de website-agenda. Voor mensen die deze kring (nog) niet kennen: kom gerust een keer kijken en meedoen op woensdagavond van 20.00-21:30uuur in de achterzaal van de IJsseldijkkerk. Voor meer informatie, neem contact op met Annemieke:  

“Geloven is........., is een groepje jonge maar ook oudere gemeenteleden die regelmatig bij elkaar komen om na te denken over wat God ons leert aan de hand van een gedeelte uit de bijbel. Het zijn inspirerende avonden waar we serieus maar ook met humor en wederzijds respect naar elkaar luisteren en met elkaar in gesprek gaan. De gesprekken zijn open en persoonlijk, er is alle ruimte voor je eigen vragen en gespreksonderwerpen. De groep is ook bedoeld voor mensen die nog niet zo lang geleden belijdenis hebben gedaan en graag willen door-leren en door-praten.

In de afgelopen perioden kwam regelmatig het boek Openbaring te praat. Een lastig gedeelte uit de bijbel, maar zeker ook een uitdaging om daar wat dieper op in te gaan. Wij hopen dat het jullie ook aanspreekt en we jullie op deze avonden kunnen/mogen verwelkomen.

Hartelijke groet, 

Ds C.Baggerman, Annemieke Ringoir en Els de Heer