Ds. Van der Hoeven met emeritaat

Het is nu echt zover. Onze dominee en zijn vrouw zijn met de honden en de kippen verhuisd naar Amersfoort. We hebben een aantal mooie ontmoetingen gehad. Het begon op 27 september met een prachtig concert door het Utrechts Kamerorkest Trajectum waarin ds. en mevr. van der Hoeven al jaren actief zijn. Solisten waren Elise Sluiman en Daniel van der Hoeven. Daarna op 28 september 3 diensten waarin toen nog 'onze' dominee voorging. Veel gemeenteleden van binnen en buiten onze wijkgemeente kwamen naar de diensten om afscheid te nemen van hem en zijn vrouw.

Op 1 oktober 's middags volgde de high tea met de senioren in Kaasboerderij Hoogerwaard . Een genoeglijke bijeenkomst met een geweldig goede sfeer. Tekenend voor de contacten tussen de senioren en het echtpaar Van der Hoeven. En tot slot als laatste activiteit de gemeenteavond. Zo'n 200 gemeenteleden kwamen naar de kerk om deze avond mee te maken. We hebben genoten van een terugblik in de tijd. Tien jaar, wat is er veel gebeurd.

De kerkenraad zong een afscheidslied waarvan de tekst helaas niet voor iedereen goed verstaanbaar was. Voor hen die het nog eens willen lezen: de tekst staat inmiddels op de website. En 'Henkie' overhandigde het cadeau van de gemeente: een heel nieuw kippenhok en een mooi geldbedrag ter vrije besteding. Na afloop werd nog lang nagepraat en afscheid genomen en jawel .. op donderdag stond de verhuiswagen voor de deur. Er kwam een eind aan een mooie tijd. Bedankt dominee en mevrouw Van der Hoeven!