De beamer

In de ochtenddienst, en in bijzondere avonddiensten, maken we in de IJsseldijkkerk gebruik van de beamer.beamer

Voor de dienst worden er mededelingen getoond over de dienst zelf, zoals de bestemming van de collecte, wie steekt de paaskaars aan, de predikant, voor welke groepen is er kindernevendienst, enz.

En natuurlijk leven we als gemeente mee met elkaar. Verjaardagen, huwelijksjubilea, geboorten worden genoemd, al dan niet met foto, en natuurlijk ook de namen van de zieken.

Tijdens de dienst worden de liederen en de Bijbelteksten getoond. Bovendien is er bij een doopdienst een videobeeld zichtbaar van wat er voor in de kerk gebeurt, zodat ook de mensen achterin de kerk betrokken zijn bij dit bijzondere moment.

Door het plaatsen van foto's bij verjaardagen en dergelijke, krijgen mensen een gezicht.
Op verzoek kan ook bij rouw- en trouwdiensten gebruik worden gemaakt van de beamer.